Τρεις είναι οι ενδιαφερόμενοι ανάδοχοι μέχρι στιγμής

Μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία και καθυστέρηση, το Υπουργείο Υποδομών έβγαλε την πρόσκληση του έργου για την οριστική αποκατάσταση του ΒΟΑΚ στο ύψος των Μεγάλων Χωραφιών και στο Μαυρομούστακο όπως είχε δημοσιεύσει σχετικά και το Flashnews.gr πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, τρεις είναι μέχρι στιγμής οι ενδιαφερόμενοι για να αναλάβουν το έργο.

Θυμίζουμε ότι ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης είχε αναφέρει στο Flashnews.gr ότι η ανάθεση του έργου θα γίνει με τις γρήγορες διαδικασίες που προβλέπονται στο άρθρο 32 και ότι οι εργασίες εκτιμάται πως θα ξεκινήσουν στα μέσα Μαρτίου ώστε μέχρι τον Ιούλιο  να έχει ολοκληρωθεί το έργο της οριστικής αποκατάστασης του δρόμου.

Όπως ανέφερε ο κ. Καλογερής υπάρχουν επιπλέον 4-5 προβληματικές θέσεις για τις οποίες έχουν κατατεθεί μελέτες κυρίως από τον ΟΑΚ αλλά και από το Υπουργείο: “Θέλουμε να δούμε αν μπορεί να υπάρξει δημοπράτηση γρήγορα και γι αυτά τα έργα. Αν μπορούν και πριν το καλοκαίρι να δημοπρατηθούν έργα για τις καταπτώσεις όπως πχ στην περιοχή Πέρα Πλατάνι, στο Καλάμι κλπ ώστε να προχωρήσουμε και στο έργο της οδικής ασφάλειας στο κομμάτι Σούδα – Καλύβες που είναι ύψους 6,5 εκατ. που θα αλλάξει εικόνα του υφιστάμενου δρόμου” συμπλήρωσε ο κ. Καλογερής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook