Απονεμήθηκαν και έπαινοι σε συνολικά 64 εθελοντές 

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Φαλδάμειου Ιδρύματος στην Κίσσαμο ν. Χανίων (Γραφεία Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου, Επισκόπου Συγγελάκη & Θ. Μπαξεβάνη), με θέμα: «Βράβευση Εθελοντών Πυροσβεστών της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κρήτης», για την προσφορά τους κατά την αντιπυρική περίοδο έτους 2019.

Στη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε απονομή επαίνων, συνολικά σε 64 Εθελοντές Πυροσβέστες και Πυροσβέστριες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βουτά, του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων, του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καμπανού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσών, ως ένδειξη αναγνώρισης του θεσμού του Εθελοντισμού, αλλά και της συμμετοχής και του έργου των Εθελοντών Πυροσβεστών στην Κρήτη.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν  ο Διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κρήτης Αρχιπύραρχος Νικόλαος Αντ. Λαγουδάκης, ο Διοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν. Χανίων Πύραρχος Δημοσθένης Μπουντουράκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντιπύραρχος Γεώργιος Μαρκουλάκης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου Πυραγός Νικολουδάκης Γεώργιος.
Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου και ενημέρωση των πολιτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook