Δύο από τους πλέον καταξιωμένους chef και εκφραστές της ελληνικής γαστρονομίας, ο Γιάννης Μπαξεβάνης και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, θα βρεθούν την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη για την κορυφαία γαστρονομική συνεργασία της χρονιάς! 

Ένα εξειδικευμένο masterclass 8 ωρών, με θέμα τη σύγχρονη νεοελληνική γαστρονομία σε πρωτοποριακές τεχνικές και παρασκευές.

Aπό τους πρωτεργάτες της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας και της εξωστρέφειάς της,  μαχητικός υπέρμαχος των τοπικών ελληνικών προϊόντων, ο Γιάννης Μπαξεβάνης συναντά τον καταξιωμένο chef και ambassador του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με την fusion κουζίνα, σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που «παντρεύει» το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ελληνικής γαστρονομίας, μετουσιώνοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία πολλών ετών σε σύγχρονες δημιουργικές παρασκευές. 

Το εξειδικευμένο σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές, αποφοίτους, λάτρεις της γαστρονομίας και επαγγελματίες του τομέα Γαστρονομίας & Τουρισμού και διοργανώνεται στο πλαίσιο του κύκλου εξειδικευμένων Masterclasses που προσφέρει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.  

Η σχολή Γαστρονομίας και Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε συνεργασία με τους πλέον καταξιωμένους chef και pastry chef στη χώρα παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών εστιασμένα στις νέες τάσεις του κλάδου της γαστρονομίας και ασυναγώνιστες hands–on εμπειρίες με στόχο την εκπαίδευση και κατάρτιση των επόμενων επαγγελματιών. 

Πληροφορίες / Δηλώσεις συμμετοχής: https://iek-akmi.edu.gr/seminaria/2732-masterclass-sygxroni-neoelliniki-gastronomia-kriti

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook