Στην τέταρτη προσθήκη τους για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησαν τα Χανιά. 

Στο δυναμικό της ομάδας προστέθηκε ο Ουσμάν Σουντουρά, ο οποίος έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Απόλλωνα Πόντου.

Η ανακοίνωση των Χανίων έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ousmane Sountoura (Ουσμάν Σουντουρά), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1994 στο Μαλί και ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2017 για λογαριασμό της Αναγέννησης Καρδίτσας, από την Ολυμπίκ, ομάδα της χώρας του. Με την Αναγέννηση είχε συνολικά 31 συμμετοχές (29 στη Football League – 2 στο Κύπελλο Ελλάδας), με 5 γκολ και 3 ασίστ. Στη συνέχεια τον απέκτησε η πορτογαλική Σάντα Κλάρα, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Πόντου, με τον οποίο είχε 25 συμμετοχές και 6 γκολ στη Football League και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Στο α’ μισό της τρέχουσας σεζόν αγωνίστηκε στη Β’ Πορτογαλίας με την Κάζα Πία.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 

Επειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 25χρονος μέσος, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια των Χανίων, σε μία ομάδα με δυναμική και μεγάλους στόχους. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

*Στις φωτογραφίες ο Ουσμάν Σουντουρά με τον τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Χανιά Γιώργο Τουλουπάκη. 
**Ο Σουντουρά επέλεξε να φοράει τη φανέλα με το νούμερο 8

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook