Πλούσιο το τριήμερο πρόγραμμα της ΛΦΣ Χανίων για την “Γαμοπιλαφιάδα 2020”

Σε μια όμορφη βραδιά, με πολύ μουσική, πλούσιο μενού και ζεστή ατμόσφαιρα, έκοψαν χθες την παραδοσιακή βασιλόπιτα τα μέλη της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών Χανίων. 

Πολλές οι ευχές για να είναι το 2020 μια καλή χρονιά προσωπικά για τον καθένα αλλά και… καλοτάξιδη για τη Λέσχη και τις δράσεις που αναπτύσσουν τα μέλη της.

Φέτος τα μέλη της ΛΦΣΧ εκτός από πολλούς φορείς καλωσόρισε στην εκδήλωσή της μέλη και φίλους συλλόγων και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Εκτός από τον τυχερό που κέρδισε το φλουρί της πίτας δώρα κέρδισαν επίσης και άλλοι τυχεροί μέσω κλήρωσης. Στα δώρα περιλαμβάνονταν εισιτήρια, μια τηλεόραση 50” και 5 ασφάλειες σκαφών προσφορά της εταιρείας ATS INSURANCE.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν από τη Λέσχη τιμητικές πλακέτες σε όσους με τη στάση και το έργο τους στήριξαν τη Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών Χανίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ειδική μνεία με συγκινητικά λόγια, για τον Στέφανο Βενετάκη, πρώην πρόεδρο της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών Χανίων, που έφυγε από τη ζωή τη χρονιά που πέρασε, ενώ απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα στην οικογένεια.

Η κοπή της βασιλόπιτας ήταν φυσικά και μια ακόμα ευκαιρία για να ανταμώσουν τα μέλη της Λέσχης σε μια βραδιά που περιελάμβανε πλούσιο μενού, ποτό και μουσική που διασκέδασε τους παρευρισκόμενους.

Χθες ήταν ουσιαστικά η πρώτη μέρα ενός τριημέρου που έχει διοργανώσει η ΛΦΣΧ για τη καθιερωμένη πλέον “Γαμοπιλαφιάδα 2020”. Το τριήμερο πρόγραμμα άρχισε χθες με την κοπή της βασιλόπιτας σε ταβέρνα στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου και συνεχίστηκε σήμερα με εκδρομή στα Ανώγεια, επίσκεψη στο σπίτι του Νίκου Ξυλούρη και περιήγηση στα στενά και την πλατεία των Ανωγείων για καφέ και τοπικά γλυκά. Η εκδρομή συνεχίστηκε μέχρι το Ιδαίον Άνδρο για να καταλήξει σε κέντρο διασκέδασης όπου θα γίνει η “γαμοπιλαφιάδα” της Λέσχης με κρητική μουσική από τον Βασίλη Σκουλά. 

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στα γραφεία του Συλλόγου στη Σούδα, στη συνέχεια θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη του Στέφανου Βενετάκη και το μεσημέρι θα κλείσει η φετινή “γαμοπιλαφιάδα” στο εδεσματοπωλείο ΜΠΛΕ με φαγητό ποτό και μουσική. 

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook