Με απουσίες θα υποδεχθεί τη Δευτέρα (03/02) τον Απόλλωνα Πόντου ο ανανεωμένος Πλατανιάς, που προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις. 

Ο Γιάννης Τάτσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ποζατζίδη, Παπουτσογιαννόπουλο, Λεϊρία και Κόρτσταμ, ενώ περιμένει να δει την κατάσταση των τραυματιών Ρουσσάκη και Νιαυραδάκη. 

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πλατανιά στην οποία γίνεται αναφορά και στο πώς διαμορφώνεται το ρόστερ:

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, για την αναμέτρηση της Δευτέρας (15:00) με τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο των Περιβολίων.

Στο σημερινό πρόγραμμα, ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Γιάννης Τάτσης, έδωσε έμφαση στην τακτική.

Εκτός έμειναν οι μόνιμοι τραυματίες, καθώς και οι Ρουσσάκης (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Νιαυραδάκης (πρόβλημα στο γαστροκνήμιο).

Επίσης για τον μεθαυριανό αγώνα, δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Ποζατζίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Λεϊρία και Κόρτσταμ.

Επειτα και τις τελευταίες προσθήκες το ρόστερ της ομάδας μας έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Τερματοφύλακες: Βασίλης Σούλης, Βενιζέλος Πενταράκης, Νίκος Ανωμεριανάκης

Αμυντικοί: Στέλιος Ποζατζίδης, Αμπντουλ Ουές, Κώστας Τσαμούρης, Μανώλης Ρουσσάκης, Σάαντο Αμπντέλ Σαλάμ Φούφλια, Μάριος Πουρζιτίδης, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Σαμουήλ Νιαυραδάκης, Θωμάς Γκάρας, Ντοριάνο Κόρτσταμ, Βασίλης Κατσαρός

Μέσοι: Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος, Γιώργος Κωστίκος, Μανώλης Σμυρλάκης, Βασίλης Καραγκούνης, Θανάσης Λεωνιδόπουλος, Σπύρος Καρβούνης, Leira Dos Santos Matheus, Πάρης Μπάμπης, Χρήστος Γιούσης, Αγγελος Οικονόμου

Επιθετικοί: Γιάννης Λουκίνας, Θωμάς Παπαδόπουλος, Χρήστος Πασχαλάκης, Μανώλης Κραγιόπουλος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook