Πολύς κόσμος και… πολλά μέλη της δημοτικής αρχής στην εκδήλωση

Στην διάρκεια μιας εκδήλωσης με πολύ κόσμο και άφθονο κέφι, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων», το βράδυ του Σαββάτου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της Αστυνομίας , δημοτικοί σύμβουλοι , Αντιδήμαρχοι , δικηγόροι , η παλιά και η νέα γενιά φιλόζωων του συλλόγου μέλη άλλων φιλοζωικών συλλόγων και πολλοί άλλοι παράγοντες της χανιώτικης κοινωνίας.

Το τυχερό φλουρί της πίτας – που εννοείται πως ήταν vegan – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «έπεσε» στο κομμάτι του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων, υποστράτηγου ε.α. Αρτέμη Κουτσαυτάκη.

Σε ανάρτησή της η ιδρύτρια του συλλόγου και νυν πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη, αναφέρει:

«Τον σύλλογο ίδρυσα το 2007 με όραμα μια διαφορετική φιλοζωία που να ανοίγει δρόμους , όταν σχεδόν όλοι οι φιλοζωικοί ανά την Ελλάδα ασχολιόταν μόνο με περίθαλψη αδέσποτων και τίποτα άλλο και ο εμβληματικός για μένα αυτός σύλλογος έβαλε τα θεμέλια γι αυτό που είναι σήμερα το φιλοζωικό κίνημα , πολύμορφο, πολυεπίπεδο, με κύρος, επιστημονικό διεκδικητικό και ακτιβιστικό συνάμα.»

(Φωτο: Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων “Η προστασία των ζώων”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook