Ο Πλατανιάς χρειάστηκε 73′ για να ξεκλειδώσει την άμυνα του Απόλλωνα Πόντου και να φτάσει τελικά στην επικράτηση με 2-0.

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους οι “ερυθρόλευκοι” του Γιάννη Τάτση πήραν το “τρίποντο” που τους φέρνει στο -5 από την 6η θέση. 

Στο 73′ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Λουκίνας αξιοποίησε το πέναλτι που δόθηκε για χέρι αμυντικού και ευστόχησε για το 1-0. Στις καθυστερήσεις από “ασίστ” του Λουκίνα ο νεοαποκτηθείς Κραγιόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0, σκοράροντας ξανά μέσα σε λίγες ημέρες κόντρα στην ίδια ομάδα. Είναι αξιοσημείωτο ότι πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σκοράροντας στον αγώνα της Καλαμαριάς με τον Απόλλωνα Πόντου και λίγες ημέρες μετά παραχωρήθηκε δανεικός στον Πλατανιά σημειώνοντας ξανά γκολ στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα απέναντι στους “Πόντιους”.

Διαιτητής: Λεμπέσης (Πειραιά)
Βοηθοί: Χρηστάκος – Κορώνας (Πειραιά)
4ος διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)
Κίτρινες κάρτες: Λουκίνας (14’), Καλογέρης (21’), Γιαννακόπουλος (63’)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Ουές, Τσαμούρης, Πασχαλάκης (64’ Κατσαρός), Σάαντο, Σμυρλάκης (64’ Κωστίκος), Μπάμπης, Οικονόμου, Λουκίνας, Κραγιόπουλος, Γιούσης (84’ Πουρζιτίδης).

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μελέσιος, Δαλιανόπουλος, Καλλίας, Φράγκος (68’ Χατζηκωνσταντίνου), Τουρσίδης, Καλογέρης, Αναστασιάδης, Τσουμάνης (59’ Στόικος), Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Γιαννακόπουλος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook