Η ιστορία του Στάθη του διαγωνιζόμενου στο MasterChef 4 ήταν σίγουρα πολύ ξεχωριστή.

Οι ιστορίες των διαγωνιζομένων του MasterChef 4 πολλές και κάποιες φορές εντυπωσιακές. Όπως με τον παίκτη που ταξίδεψε 18 ώρες μόνο και μόνο για να βρεθεί στις οντισιόν. Ο Στάθης από την άλλη, σπούδασε δασοπονία και όπως εξήγησε στη συνέχεια εντάχθηκε στις τάξεις ενός μοναστηριού, όπου ανέλαβε το διακόνημα της μαγειρικής.

«Όσο περνούσε ο καιρός έβλεπα τον εαυτό μου ότι δεν μπορεί να μείνει σε ένα κλειστό μέρος» ανέφερε στη συνέχεια στην κάμερα του MasterChef 4, ο Στάθης από το Ηράκλειο της Κρήτης, προκειμένου να εξηγήσει πως έλαβε τέλος η εποχή της διαμονής του στο μοναστήρι.

Μπροστά από τις κριτές τους MasterChef 4, που ετοίμασε σιουφιχτά μακαρόνια με απάκι και ανθότυρο Κρήτης, ο Στάθης αποκάλυψε την μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής του. «Έχω ζήσει την πιο απίστευτη εμπειρία της ζωής μου διότι κατεβαίνω στην Αφρική και μαγειρεύω για 600 παιδάκια καθημερινά […] Το έκανα σαν ιεραποστολή» είπε και πρόσθεσε:«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος διότι αντί να τους δίνω μου δίνουν».

Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef 4 περιέγραψε στους κριτές την εμπειρία του στις χώρες Ουγκάντα, Ρουάντα και Μπορούντι της Αφρικής, με τους Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο να μένουν πραγματικά άφωνοι, παρακολουθώντας με ενδιαφέρον όσα τους έλεγε.

«Είσαι ένας άνθρωπος που θέλει να δίνει και να μοιράζεται. Που είναι πολύ σημαντικό» είπε αφού δοκίμασε το πιάτο του διαγωνιζόμενου του MasterChef 4, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Μιας και δίνεις, να σου δώσουμε κι εμείς μια ποδιά» πρόσθεσε, ο Σωτήρης Κοντιζάς που πρόσφερε στον Στάθη μια θέση στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook