Με επίκεντρο τρεις βασικούς άξονες πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη με τον πρόεδρο και τον Διευθυντή του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του αντιδημάρχου Μανώλη Γεωργαλάκη, του προέδρου του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας Εμμανουήλ Παπαδάκη και του Διευθυντή Γιάννη Λιοντάκη.

Η συνάντηση κινήθηκε σε τρεις βασικούς άξονες. Ο πρώτος αφορούσε το έργο της προσαγωγού διώρυγας Μύρτους Μπραμιανών. Ο δεύτερος τα συμπληρωματικά έργα του Φράγματος Μπραμιανών και ο τρίτος την εύρεση μόνιμης λύσης αποκατάστασης της οδοποιίας σε αγροτικούς δρόμους υπό την αρμοδιότητα είτε του ΤΟΕΒ είτε του Δήμου Ιεράπετρας οι οποίοι απαιτούν συστηματική συντήρηση.

Ο Δήμαρχος τόνισε για ακόμα μία φορά τη σπουδαιότητα της συνεργασίας του ΤΟΕΒ με τον Δήμο και τα πολλαπλά οφέλη που συνεχώς επιφέρει και τόνισε πως η συνεργασία αυτή θα ενισχυθεί προκειμένου να αντιμετωπιστούν από κοινού προβληματικά σημεία στην αγροτική οδοποιία του Δήμου Ιεράπετρας.

Επιπλέον δήλωσε: «Θα επιδιώξουμε άμεση επίσκεψη μαζί με τον Πρόεδρο κ. Παπαδάκη σε όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία σχετικά με τις μελέτες των συμπληρωματικών έργων προκειμένου να επισπεύσουμε τις διαδικασίες ωρίμανσης των μελετών, χρηματοδότησης και υλοποίησης των έργων.

Με τη δρομολόγηση όλων των παραπάνω κάνουμε ένα τεράστιο αναπτυξιακό άλμα υλοποιώντας από κοινού με τον ΤΟΕΒ νέα έργα για τους αγρότες που δίνουν οριστικές λύσεις και δημιουργούν το αίσθημα ασφάλειας για τρέχουσες και μελλοντικές καλλιέργειες καθώς και για νέες επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook