Τη συνεργασία του εμπορικού κόσμου για την προστασία του δημόσιου χώρου και την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων της περιοχής ζήτησε ο Δήμαρχος Γιάννης Σέγκος.

Ο κ. Σέγκος συναντήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο δημοτικό κατάστημα Λιμ. Χερσονήσου με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, κ. Εμμανουήλ Κουμαντάκη και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου, κ. Λευτέρη Τρευλάκη.

Η κοινή δράση για να γίνουν οι εμπορικοί δρόμοι πιο ελκυστικοί,  η αντιμετώπιση του παραεμπορίου, ο σεβασμός του δημόσιου χώρου, η αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού, η τήρηση των κανόνων και ωραρίων αποκομιδής των απορριμμάτων και τροφοδοσίας των καταστημάτων, αποτέλεσαν τους κύριους άξονες της συζήτησης, η οποία έγινε παρουσία του αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος, Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Πρωτογενούς Τομέα, Δημήτρη Μπάτση και του προϊσταμένου Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας, Μύρωνα Καραγιάννη.

Ο Δήμαρχος δήλωσε την πρόθεσή του να στηριχθεί η υγιής εμπορική δραστηριότητα και δεσμεύτηκε για την εφαρμογή μέτρων από την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν, προκειμένου η λειτουργία της αγοράς να γίνεται με τους προβλεπόμενους κανόνες επ΄ ωφελεία όλων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook