Ο Στέλιος Βαρδιάμπασης Διευθυντής στην Γενική Αστυνόμευση του Αρχηγείου της αστυνομίας – Οι τοποθετήσεις των Ταξίαρχων

Η εμπιστοσύνη που έχει η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στους Αξιωματικούς οι οποίοι είναι στα ηνία της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη φάνηκε και στις τοποθετήσεις των Ταξίαρχων.

Έτσι ο Γιώργος Λυμπινάκης παραμένει στην θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων (για 5η συνεχή χρονιά) καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ και αναδεικνύεται ως ο μακροβιότερος αξιωματικός σε αυτή την θέση.

Επίσης ο Αδάμ Παραδεισανός παραμένει στην θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνου, ενώ ο νεοπροαχθείς σε Ταξίαρχο Νίκος Σπυριδάκης, παραμένει στην θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου.

Η μόνη μετακίνηση αφορά στον Στέλιο Βαρδιάμπαση, ο οποίος από βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, μετατίθεται στην Αθήνα και αναλαμβάνει καθήκοντα ως Διευθυντής στην Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Απομένουν πλέον οι τοποθετήσεις των αξιωματικών που φέρουν τον βαθμό του Διευθυντή προκειμένου να καλυφθεί η θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου, ενώ σε εκκρεμότητας είναι και το ποιοι θα αναλάβουν ως βοηθοί του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Αντώνη Ρουτζάκη.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση με τις τοποθετήσεις των Ταξίαρχων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook