Το κατάλυμα, που άνοιξε για πρώτη φορά το 2002, ανακαινίζεται

Το πολυτελές ξενοδοχείο Elounda Peninsula στην Κρήτη μπαίνει σε μια νέα εποχή καθώς αναμένεται να ανακαινιστεί, με την πρώτη φάση να ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2020 και το κόστος να ξεπερνάει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Η επένδυση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει γίνει κατά κύριο λόγο με ίδια κεφάλαια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανακατασκευή 20 σουιτών και βιλών, την προσθήκη μιας καινούργιας παραθαλάσσιας βίλας 440 τ.μ. με δική της πισίνα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, αλλά και την κατασκευή δύο ολοκαίνουργιων κολυμβητικών δεξαμενών, των μεγαλύτερων στην περιοχή, όπως τονίζεται.

Το Elounda Peninsula All Suite Hotel, συμφερόντων της οικογένειας Σπύρου Κοκοτού, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2002.

«Στο επίπεδο του τουρισμού που υπηρετούμε, οφείλουμε τόσο στον εαυτό μας αλλά κυρίως στους πελάτες μας να ανανεωνόμαστε συνέχεια. Οι γονείς μας κατάφεραν να αναδείξουν την Ελούντα ως έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό χάρη στις καινοτόμες ιδέες αλλά και στην επένδυση στη λεπτομέρεια και αυτό είναι που σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε» λέει ο κ. Ηλίας Κοκοτός.

Πηγή: newsbeast.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook