Έκανε ανέπαφες συναλλαγές ύψους 90 ευρώ 

Βρήκε στον δρόμο στις 29 Ιανουαρίου την κάρτα ανάληψης που είχε χάσει ένας 36χρονος την προηγούμενη ημέρα και αντί να την παραδώσει στην τράπεζα την κράτησε για να κάνει αγορές, ένας 37χρονος που έκανε ανέπαφες συναλλαγές ύψους 90 ευρώ.

Ωστόσο, τα στοιχεία του προέκυψαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, ο οποίοι τον κάλεσαν για να τον εξετάσουν στο πλαίσιο της προανάκρισης. Ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε την κάρτα, την οποία μάλιστα… παρέδωσε στους αστυνομικούς καθώς την είχε κρατήσει! Πάντως, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Άρπαξαν κινητό τηλέφωνο από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

Με οργανωμένο σχέδιο μπήκαν σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο των Τρικάλων δύο Ρομά από τους Σοφάδες, το μεσημέρι της Τρίτης. Ο ένας απασχόλησε τον υπάλληλο δίνοντας ευκαιρία στον άλλο να βουτήξει» ένα ακριβό κινητό. Οι δράστες έφυγαν πριν ο εργαζόμενος αντιληφθεί την κλοπή, αλλά οι κάμερες του καταστήματος τους κατέγραψαν κι έτσι οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν λίγο αργότερα πριν απομακρυνθούν και επέστρεψαν το κινητό στο κατάστημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook