Στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος “Δώσε πάσα στη Ζωή” η ΠΑΕ Χανιά πρόσφερε δύο αναπηρικά αμαξίδια στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ, αποτελούμενη από την υπεύθυνη του κοινωνικού προγράμματος “Δώσε πάσα στη Ζωή” Δώρα Κυριακάκη, τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Αρναρέλλη, Χρήστο Γρομητσάρη και Γιάννη Σωτηράκο και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Κισσαμικού Βασίλη Σχοινοπλοκάκη, επισκέφτηκε το ίδρυμα και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Στο Καστέλι Κισάμου για επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (05/02) αντιπροσωπεία της ομάδας μας.

Η επίσκεψη προγραμματίστηκε στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά “Δώσε πάσα στη Ζωή”, με την ομάδα μας να προσφέρει δύο αναπηρικά αμαξίδια για τις ανάγκες του Θεραπευτηρίου.

Η εκ των υπευθύνων του κοινωνικού προγράμματος “Δώσε πάσα στη Ζωή”, Δώρα Κυριακάκη, οι ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Αρναρέλλης, Χρήστος Γρομητσάρης και Γιάννης Σωτηράκος, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κισσαμικού Βασίλης Σχοινοπλοκάκης είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο και να ξεναγηθούν στους χώρους του.

Η κοινωνιολόγος κ. Μαρία Βαϊδάκη ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της ομάδας μας για την ιστορία και τις υπηρεσίες που προσφέρει το Αννουσάκειο και στη συνέχεια, μαζί με τις κ.κ. Ελευθερία Βουδούρη και Κατερίνα Παπασηφάκη, ανέλαβε την ξενάγηση στους ιδιαίτερα προσεγμένους χώρους του Θεραπευτηρίου, ανάμεσά τους και το πλήρως εξοπλισμένο φυσιοθεραπευτικό κέντρο.

Οι ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερώθηκαν για το σπουδαίο έργο που επιτελείται και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να παίξουν για λίγα λεπτά με παιδιά του Αννουσάκειου στο επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, που υπάρχει επίσης στις εγκαταστάσεις. Μάλιστα ενημέρωσαν τους ανθρώπους του Αννουσάκειου ότι είναι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε ανάγκη υπάρχει ώστε να προσφέρουν κι αυτοί από την πλευρά τους ως ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του ιδρύματος υποσχέθηκαν ότι θα υπάρξουν δύο επισκέψεις στα Χανιά, η μία σε προπόνηση της ομάδας και η άλλη για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών σε κάποιο επίσημο παιχνίδι στα Περιβόλια.

Τέλος, οι άνθρωποι του ιδρύματος, αφού ευχαρίστησαν την ΠΑΕ Χανιά για τη δωρεά των αμαξιδίων, πρόσφεραν σε κάθε μέλος της αντιπροσωπείας της ομάδας μας από ένα υπέροχο φωτογραφικό λεύκωμα, με τίτλο “50 ΕΤΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ”, στο οποίο υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες για όλη την κοινωνική δράση του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook