«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι: Δεν είμαι ξεκ@λο, τσ@λα, έτοιμη να θηλάσω, πορν@διο»

Πικρόχολα σχόλια δέχτηκε 58χρονη βουλευτής των Εργατικών στη βρετανική βουλή για μία ενδυματολογική της επιλογή.

Η Τρέισι Μπρέιμπιν φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα το οποίο άφηνε ακάλυπτο τον δεξί ώμο της. Το συγκεκριμένο ρούχο προξένησε μεγάλες αντιδράσεις, κυρίως στο ίντερνετ και στα σόσιαλ μίντια καθώς πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο outfit δεν ήταν «πρέπον για το κοινοβούλιο».

Η ίδια ωστόσο αντιτάχθηκε στα παράλογα σχόλια με ένα καυστικό tweet της. Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραψε μεταξύ άλλων: «Συγγνώμη που δεν έχω χρόνο να απαντήσω σε όλους εσάς που σχολιάζεται αυτό, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι: Δεν είμαι ξεκ@λο, τσ@λα, έτοιμη να θηλάσω, πορν@διο, μεθυσμένη, γαμ@νη σε έναν κάδο».

Η βουλευτής από την Βόρεια Αγγλία εξέφραζε τις ανησυχίες της για τον αποκλεισμό ορισμένων δημοσιογράφων από μια συνέντευξη Τύπου της κυβέρνησης όταν ο δεξιός ώμος της αποκαλύφθηκε.

Σημειώνεται πως δεν υπάρχει επίσημος κώδικας ενδυμασίας για τους βουλευτές, αλλά ο ιστότοπος του Κοινοβουλίου λέει ότι συνιστάται να φορούν ρούχα που «θα μπορούσαν συνήθως να φορεθούν για μια αρκετά τυπική επιχειρηματική συναλλαγή».

Η ίδια πάντως σε δηλώσεις της στο βρετανικό δίκτυο «Sky News» επεσήμανε ότι θα ξαναβάλει το συγκεκριμένο φόρεμα. Πρόσθεσε επίσης ότι, έγειρε το σώμα της επειδή είχε σπάσει τον αστράγαλό της και για το λόγο αυτό γλίστρησε το... φόρεμά της.

Η Μπράμπιν, πρώην αστέρας τηλεοπτικής σαπουνόπερας, εξελέγη βουλευτής το 2016, μετά τη δολοφονία της προκατόχου της, Τζο Κοξ.

Πηγή: newsbeast.gr