Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε τις τοποθετήσεις και των αξιωματικών με τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή – Η ηγεσία της Αστυνομίας στην Κρήτη

Ακολουθώντας  το γνωστό  που λέει πως «όταν μια ομάδα πάει καλά δεν αλλάζεις τους παίκτες» ολοκληρώθηκαν ουσιαστικά για την  αστυνομία στην Κρήτη , οι φετινές κρίσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Από το Αρχηγείο της Αστυνομίας αποφάσισε τις τοποθετήσεις των αξιωματικών με τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και ο νεοπροαχθείς στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή , Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων Παρασκευάς Χηνόπουλος, παραμένει στην θέση του.

Με την απόφαση αυτή, όχι μόνο αναγνωρίζεται το σημαντικότατο και απόλυτα επιτυχημένο έργο που έχει γίνει στην Ασφάλεια Χανίων με σημαντικές εξιχνιάσεις υποθέσεων, αλλά ταυτόχρονα αναβαθμίζεται και η Υποδιεύθυνση, καθώς  στο «τιμόνι» της θα βρίσκεται πλέον αξιωματικός με τον βαθμό του Διευθυντή.

Επίσης με την ίδια απόφαση και σε ότι αφορά στην Κρήτη, ο  Αστυνομικός Διευθυντής Μανώλης Παπαδάκης που υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, τοποθετείται ως Υποδιευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου αναλαμβάνει ο έως τώρα Υποδιευθυντής Μανώλης Καζαμίας.

Αυτή η ανακατάταξη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου και η τοποθέτηση του Ταξίαρχου Στέλιου Βαρδιάμπαση σε θέση Διευθυντή στην Γενική Αστυνόμευση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. είναι οι μόνες ουσιαστικά αλλαγές που έγιναν στην Κρήτη.

Μετά και αυτές τις τοποθετήσεις, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη διαμορφώθηκε ως εξής:

  • Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής: Αντώνης Ρουτζάκης (Υποστράτηγος)
  • Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων: Γιώργος Λυμπινάκης (Ταξίαρχος)
  • Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου: Αδάμ Παραδεισανός (ταξίαρχος)
  • Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου : Νίκος Σπυριδάκης (Ταξίαρχος)
  • Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου: Μανώλης Καζαμίας (Αστυνομικός Διευθυντής)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook