Τον επικεφαλής και Ναύαρχο του ναυτικού επιτελείου SNMG2 του ΝΑΤΟ, Πάολο Φαντόνι, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. 

Τον κ. Φαντόνι συνόδευε ναυτικό επιτελείο από 8 διαφορετικές χώρες μεταξύ άλλων της Ρουμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, του Καναδά, της Τουρκίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ελλάδας και της Γερμανίας. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ζερβουδάκη Ελένη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Φραγκιαδάκης Γιώργος.

Ο δήμαρχος Χανίων καλωσορίζοντας στο γραφείο του το ναυτικό επιτελείο είπε χαρακτηριστικά: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σας υποδεχόμαστε στην πόλη μας. Η παρουσία σας στα Χανιά στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα συνεργασίας και ασφάλειας σε όλους όσους συμμετέχουν στην Συμμαχία. Ελπίζουμε τόσο το επιτελείο όσο και το πλήρωμα να απολαύσουν την παραμονή και την φιλοξενία του τόπου μας.”

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στον Ναύαρχο το συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Χανίων: “Chania: Journey to a dream” ενώ με την σειρά του ο κ. Φαντόνι προσέφερε στον δήμαρχο Χανίων ένα συμβολικό δώρο. 
Στην συνέχεια ο δήμαρχος Χανίων αναχώρησε για την ιταλική φρεγάτα “CARABINIERE” όπου  παρατέθηκε προγραμματισμένο γεύμα προς τιμήν του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook