“Αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη του τόπου μας”

Επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αποκορώνου, Αντώνιος Κοτσιφάκης στον υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης κο Πιερρακάκη, στα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. καθώς και στους βουλευτές Χανίων, αναφορικά με την αποδυνάμωση των ΕΛΤΑ Καλυβών.

Αναλυτικά το κείμενο:

“Κατά τη τελευταία  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκορώνου, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, έτους 2020 ,το Δ.Σ Αποκορώνου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αποδυνάμωση και την αποστελέχωση των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ σε Καλύβες και Βρύσσες, μια πολιτική η οποία μας βρίσκει αντίθετους αφού αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο Δήμος Αποκορώνου είναι ο δεύτερος τουριστικός Δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στην εδαφική αρμοδιότητα του οποίου δραστηριοποιούνται ξενοδοχειακές μονάδες δυναμικότητας 17.500 κλινών και άνω. Κατά τη τουριστική περίοδο δε, οι ημερήσιοι επισκέπτες και ο ντόπιος πληθυσμός ξεπερνούν  τις 50.000.

Ύστερα από τα παραπάνω παρακαλούμε να εξετάσετε με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα τη στελέχωση και πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων αυτών προκειμένου να μην υποβαθμιστεί η παροχή υπηρεσιών στην περιοχή ευθύνης μας”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook