Δεν με απασχολεί το εαν θα ιδρυθεί ένα Δικαστήριο στο Ηράκλειο, ειδικά Εφετείο, γιατί κατάφερα να φτάσω στα 51 μου χρόνια χωρίς να χρειαστεί να βρεθώ σε δικαστική αίθουσα και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ. 
Όμως…..με ενοχλεί ως πολίτη 
Το ότι μου λένε να κάνω το \”σ_ _τό μου παξιμάδι\” για να \”σωθεί η πατρίδα\” και αυτοί πετάνε χρήματα για να εξυπηρετήσουν την συντεχνίων των Ηρακλειωτών δικηγόρων και τα πελατειακά συμφέροντα των Ηρακλειωτών βουλευτών.
Το ότι ενώ καταργούν και συγχωνεύουν δεκάδες οργανισμούς και υπηρεσίες για να \”σωθεί η πατρίδα\” τελείως ρουσφετολογικά ιδρύουν ένα καινούργιο ολόκληρο δικαστήριο.
Το ότι ενώ οι διάφοροι βολευτές Ηρακλείου μέχρι προχθές έβγαιναν και έσταζε μέλι το στόμα τους για τον \”συγκρητισμό\”, μόλις βγήκε η θετική απόφαση του ΣτΕ ξέχασαν τα πάντα και βγήκαν με διθυραμβικές ανακοινώσεις να \”τσιμπήσουν\” κάποια ψηφαλάκια γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον συγκρητισμό.
Το ότι η αποκέντρωση έχει πάει περίπατο και στην Περιφέρεια Κρήτης δημιουργείται και επισήμως μια μικρή Αθήνα που απλώς θα ονομάζεται ως Ηράκλειο.
Κρατάω μόνο μια \”πισινή\”. Για να μπορέσει να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ και να γίνει Νόμος η ίδρυση Εφετείου Αν.Κρήτης χρειάζεται πλέον δύο ΕΠΩΝΥΜΕΣ υπογραφές. 
Η πρώτη είναι του Χάρη Καστανίδη και η δεύτερη του Κάρολου Παπούλια.
Ίδομεν.

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook