Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 46χρονου ημεδαπού και 26χρονου αλλοδαπού στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 23 ετών κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος ενός 46χρονου ημεδαπού και ενός 26χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες οι δύο ημεδαποί με τη χρήση βίας προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε 26χρονο αλλοδαπό.

Στη συνέχεια με τη χρήση βίας προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε 46χρονο ημεδαπό καθώς και φθορές στο Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για διασώστη του ΕΚΑΒ ο οποίος είδε τους δράστες να προκαλούν φθορές στο αυτοκίνητό του και τους ζήτησε τον λόγο. Τότε οι νταήδες χωρίς να χάσουν χρόνο άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με δύναμη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Φαίνεται πως χθες το είχε η νύχτα μια και νωρίτερα το βράδυ είχε προκληθεί άλλο καβγάς στο Ηράκλειο με εμπλοκή μάλιστα δυο κοριτσιών . Φυσικά το περιστατικό εκείνο δεν είναι της ίδιας βαρύτητας με αυτό του ξυλοδαρμού των δυο ανθρώπων από τους δυο νταήδες που συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook