Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συνδέσμου Φιλάθλων “Χανιά – Θύρα 4”.

Ερασιτέχνης ΑΟ Χανιά και ΠΑΕ Χανιά είχαν δυναμική παρουσία στην εκδήλωση δηλώνοντας τη στήριξή τους στον Σύνδεσμο, ο οποίος στηρίζει από την αρχή της συμπόρευσης των δύο πλευρών την προσπάθεια που γίνεται. 

Ο ενθουσιασμός ήταν διάκριτος στον χώρο που φιλοξενείται ο Σύνδεσμος, λόγω της εξαιρετικής παρουσίας της ομάδας στη Super League 2. Μάλιστα η αίθουσα “σηκώθηκε στο πόδι” όταν ο πάτερ-Αργύριος, που ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ευχήθηκε να επιτευχθεί η άνοδος στη Super League.

Το “παρών” έδωσαν μέλη της διοίκησης, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας της ΠΑΕ, παιδιά της Ακαδημίας, της ομάδας Κ19 και σύσσωμη η γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης δήλωσε τα εξής: «Να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και στους φιλάθλους και σε όλους όσοι αγαπούν την ομάδα μας. Αυτό που χαρακτηρίζει τη σημερινή εκδήλωση και είναι και το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι μαζί, παίκτες, διοίκηση, προπονητές, Ερασιτέχνης ΑΟ Χανιά, ΠΑΕ Χανιά, είμαστε εδώ, ενωμένοι, δυνατοί. Οπως έχω πει ξανά όταν είμαστε όλοι μαζί γινόμαστε ανίκητοι, για το καλό της ομάδας, για την πορεία που έχουμε βάλει μπροστά και προχωράμε έχοντας φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο. Θέλει πολλή δουλειά, έχει πολύ αγώνα μπροστά, έχουμε μισό πρωτάθλημα ακόμη, είμαι αισιόδοξος και με τη βοήθεια και του κόσμου – που τον θέλουμε πάρα πολύ τώρα που ξεκινάνε τα πολύ δύσκολα να είναι “παρών” – θα περάσουμε όλους τους σκόπελους και θα πάμε καλά».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων Ανδρέας Καράλης απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο και ευχαρίστησε όλη την οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά και του Ερασιτέχνη ΑΟΧ για την παρουσία τους στην εκδήλωση. 

Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΧ, Ανδρέας Φυντικάκης τόνισε ότι όλοι μαζί ενωμένοι, Ερασιτέχνης και ΠΑΕ, προχωράνε δυνατά με σκοπό να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook