Ο γιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πλατανιά Γιάννης Σφυράκης με άλλον συνάδελφό του έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες.

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη χτες το βράδυ κατά την  επιβίβαση των ταξιδιωτών στο πλοίο της ΑΝΕΚ LINES “Ελ. Βενιζέλος” που ταξίδευε από τον Πειραιά στα Χανιά.

Μια γυναίκα, γύρω στα 75, αλβανικής καταγωγής καθώς ανέβαινε τις σκάλες γλύστρησε και έπεσε, χτυπώντας στο πίσω μέρος του κεφαλιού, γεγονός που είχε ως συνέπεια να χάσει προς στιγμή τις αισθήσεις της. 

Το χτύπημα προκάλεσε στη γυναίκα αιμάτωμα, όχι κάτι το ιδιαιτέρως σοβάρο, ωστόσο όπως τόνισε στο Flashnews.gr, ο γιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πλατανιά (που επέστρεφε από αγώνα στην Αθήνα) που έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες, “η γυναίκα δεν μιλούσε ελληνικά και επειδή δεν γνωρίζαμε το ιστορικό της και τι συνέπειες θα είχε για εκείνη το χτύπημα, συστήσαμε στον καπετάνιο να μην ταξιδέψει και να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνα”. Όπερ και έγινε.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τη γυναίκα που πήγε σε διανυκτερεύον νοσοκομείο στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις, ωστόσο η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook