Αυστηρά ιδιωτικό ήταν το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη την Κυριακή στα Χανιά

Μετά τον «μαραθώνιο» του  Σαββάτου που περιελάμβανε: Θεμελίωση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι. Βόλτα στο παραλιακό μέτωπο του Ρεθύμνου. Υπογραφή σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση με ΑΠΕ της 115 ΠΜ. Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων για τον ΒΟΑΚ. Σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων. 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέμεινε και την Κυριακή στα Χανιά με το πρόγραμμά του να χαρακτηρίζεται ως «αυστηρά ιδιωτικό», προκειμένου – προφανώς – να έχει την ευκαιρία για μια χαλαρή Κυριακή χωρίς δημοσιογράφους και κάμερες να τον ακολουθούν.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ανέβηκε στο χιονισμένο οροπέδιο του Ομαλού, απολαμβάνοντας το «αλπικό» τοπίο, μαζί με παρέα φίλων του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, o Πρωθυπουργός μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα ανέβηκε με σκι μέχρι το καταφύγιο Καλλέργη του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων και στην συνέχεια ασκώντας το αγαπημένο του άθλημα, κατέβηκε με τα σκι μέχρι το οροπέδιο του Ομαλού.

Στην συνέχεια, με την παρέα του, πήγαν σε ταβέρνα της περιοχής, όπου απόλαυσαν την φιλοξενία του Γιώργου Κουτρούλη και της συζύγου του, με παραδοσιακές γεύσεις της Κρητικής κουζίνας.

Να σημειωθεί πως στα «μυστικά» των Λευκών Ορέων ο Πρωθυπουργός είχε «μυηθεί» από μικρός, από τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος του είχε «μεταλαμπαδεύσει» και την αγάπη για τα Κρητικά βουνά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook