Στην διαπλάτυνση δρόμων Ανατολικά της Αμερικανικής Βάσης Ευκολίας και του αεροδρομίου Χανίων θα προχωρήσει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας στο πλαίσιο της κατασκευής του νέου αγωγού μεταφοράς καυσίμων από το Μαράθι Ακρωτηρίου προς την Αμερικανική βάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr , η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από τους Αμερικάνους ενώ τις σχετικές διαδικασίες έχει αναλάβει το ΓΕΑ.

Για τον σκοπό αυτό θα γίνουν αρκετές απαλλοτριώσεις ακινήτων και μάλιστα εταιρεία τεχνικών μελετών που έχει αναλάβει τις διαδικασίες σε ανακοίνωσή της καλεί να επικοινωνήσουν μαζί της στα τηλέφωνα 2821051521 – 2821051522, οι ιδιοκτήτες των αγροτεμαχίων ή γηπέδων που βρίσκονται εκατέρωθεν των παρακάτω οδών :

1. Από τα φώτα προσέγγισης Ανατολικά του αεροδρομίου (Άγιος Νικόλαος) μέχρι την διασταύρωση των οδών Μουζουρά – Πύλης Αμερικανικής Ευκολίας – Περιβολίτσας και

2. Από την διασταύρωση των οδών Μαραθίου – Μαραθόσπηλιου – Νταμάρια – Άγιος Νικόλαος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ιδιοκτήτες των ακινήτων πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, προκειμένου να υποδείξουν τα όρια των ιδιοκτησιών τους, παρέχοντες αντίγραφα των τίτλων τους και αριθμούς μετεγγραφών στο Υποθηκοφυλακείο.

Να σημειωθεί πως όταν συγκεντρωθούν τα στοιχεία των ιδιοκτησιών θα δοθούν στο ΓΕΑ προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία των απαλλοτριώσεων για τις ανάγκες της διαπλάτυνσης των δρόμων.

Flashnews

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook