Σεμινάριο πυγμαχίας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου στα Χανιά. 

Συγκεκριμένα το σεμινάριο έγινε στον Αθλητικό Σύλλογο BoxFitClub, στο πλαίσιο συνεργασίας με τις Ακαδημίες Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. – Β.Π. Η διάρκεια του σεμιναρίου ήταν 8 ώρες συνολικής πρακτικής και θεωρητικής προπόνησης και η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Σε όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο δόθηκαν στο τέλος τα ανάλογα διπλώματα.

Ο καταξιωμένος αθλητής και προπονητής πυγμαχίας, Γιώργος Καλλιδώνης, ιδιοκτήτης του Underground Fight Gym Athens αλλά και προπονητής των Ακαδημιών Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο – Β.Π. ήταν ο εισηγητής του σεμιναρίου και όπως αναφέρει η ενημέρωση του BoxFitClub είδε ένα πολύ υψηλό επίπεδο από την M. Sarikakis Boxing Team. 

Η ενημέρωση από τον Α.Σ. BoxFit Club έχει ως εξής:

«Σεμινάριο πυγμαχίας στα Χανιά από το BoxFit Club με τις Ακαδημίες Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. – Β.Π.

Το σεμινάριο έγινε στον Αθλητικό Σύλλογο BoxFit Club και στην ομάδα πυγμαχίας M. Sarikakis Boxing Team, με διάρκεια δύο ημερών, στις 8 και 9 Φεβρουαρίου.

Η διάρκεια του σεμιναρίου ήταν 8 ώρες συνολικής πρακτικής και θεωρητικής προπόνησης. Είχε πάρα πολλές συμμετοχές και στο τέλος του σεμιναρίου δόθηκαν διπλώματα παρακολούθησης.

Ο κ. Γιώργος Καλλιδώνης, καταξιωμένος αθλητής και προπονητής στο χώρο της πυγμαχίας, ιδιοκτήτης του Underground Fight Gym Athens, αλλά και προπονητής των Ακαδημιών Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. – Β.Π. ο οποίος ήταν ο εισηγητής του σεμιναρίου είδε ένα πολύ υψηλό επίπεδο από την ομάδα του Χανιώτη συνεργάτη του, πρωταθλητή-προπονητή πυγμαχίας κ. Μανώλη Σαρικάκη, δίνοντας του και προσωπικά αλλά γράφοντας του και δημόσια συγχαρητήρια για τη δουλειά που γίνεται, την εξέλιξη που έχουν οι αθλητές και για το πολύ ανεβασμένο συνολικό επίπεδο που είδε.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής – προπονητής πυγμαχίας κ. Μανώλης Σαρικάκης, αλλά και ιδιοκτήτης του Αθλητικού Συλλόγου BoxFit Club και της ομάδας πυγμαχίας M. Sarikakis Boxing Team ευχαρίστησε και αυτός από την πλευρά του δημόσια τον προπονητή των Ακαδημιών Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. και τόνισε ότι μέσα από την πολύ δυνατή και σωστή συνεργασία που έχουν με τις Ακαδημίες Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. – Β.Π το επίπεδο της πυγμαχίας στα Χανιά θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook