Με Βασίλισσα βγαλμένη από παραμύθι θα ξεκινήσει φέτος η παρέλαση του Κισσαμίτικου Καρναβαλιού στέλνοντας για ακόμη μία χρονιά μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας.

Το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι της Δυτικής Κρήτης ετοιμάζεται να δώσει χρώμα και ρυθμό στην πόλη της ΚΙσσάμου μέσα από ένα τριήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία και πολλές εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους.

Οι καρναβαλικές δράσεις ξεκινούν το απόγευμα του Σάββατο 29 Φεβρουαρίου με τους δρόμους να γεμίζουν με μασκαρεμένους πάνω σε ποδήλατα, την Βασίλισσα να κάνει την πρώτη της εμφάνιση και τους συμμετέχοντες να προθερμαίνονται για να υποδεχτούν  το Κισσαμίτικο Καρναβάλι της Κυριακής.

Τη λήξη της παρέλασης αναμένεται να σφραγίσει η συναυλία μας με τον Μάνο Μαλαξιανάκη.Το τριήμερο θα ολοκληρωθεί την Καθαρά Δευτέρα με Κούλουμα στις παραλίες Ελαφήσιου και Τράχηλο, συνοδευόμενα από μουσική και χορό, με νηστίσιμα εδέσματα για τους παρελκόμενους  και με χαρταετούς για τους λάτρεις του “αθλήματος”.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες.

Εαν δεν επιθυμείτε να λάβεις μέρος  στην παρέλαση, στήριξε το θεσμό και γίνε υποστηρικτής του Κισσαμίτικου Καρναβαλιού! Γίνε η κινητήριος δύναμη της διοργάνωσης και γίνε εθελοντής στο Κισσαμίτικο καρναβάλι! Έλα να βοηθήσεις και παράλληλα να διασκεδάσεις.