Τη Δευτέρα 10.02.2020 το ζεύγος Γιάννης και Αδριάνα Κλάιντγενς, Ολλανδικής καταγωγής που ζουν πλέον μόνιμα στην Παλαιόχωρα, δώρισαν στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου έναν απινιδωτή για την κάλυψη αναγκών άμεσης αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών των δημοτών του.

Ο απινιδωτής παραδόθηκε στον Δήμο από το ζεύγος Κλάιντγενς παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σταματίας Σταυρίδου-Βλησίδη, των Αντιδημάρχων Εμμανουήλ Κουκουλά και Νικολάου Φιωτοδημητράκη, της εντεταλμένης συμβούλου για θέματα πολιτισμού και αθλητικού χαρακτήρα Αικατερίνης Καλαϊτζάκη – Περράκη και του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα τουρισμού και υπευθύνου πολιτικής προστασίας του Δήμου Στέλιου Καλογρίδη.

Παρόντες στην παράδοση ήταν και ο Πρόεδρος της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Σελίνου Ευτύχης Σφακιανάκης και το μέλος της ομάδας Πολύδωρος Μαρκουλάκης πρώην δημοτικός σύμβουλος.

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου τους ευχαριστεί θερμά για την ευγενική προσφορά τους, την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τις ανάγκες των κατοίκων του τόπου κατοικίας τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook