Με άρωμα… Basket League θα διεξαχθεί φιλανθρωπικό φιλικό στο κλειστό Κλαδισού, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings, που εκπροσωπεί την Κρήτη στη μεγάλη κατηγορία, θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου, σε αγώνα που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με τον ΟΑΧ, την Περιφερειακή Ενότητα και το ΕΑΚ Χανίων. 

Σκοπός του αγώνα είναι να τιμηθεί η μνήμη του Θεόδωρου Παπαγρηγοράκη ενώ αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και γάλατα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η ανακοίνωση των Cretan Kings έχει ως εξής:

Για καλό σκοπό και στη μνήμη του Θεόδωρου Παπαγρηγοράκη θα αγωνιστεί το Ρέθυμνο Cretan Kings το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου. Στις 18.00, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό H HOTELS, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με τον Όμιλο αντισφαίρισης Χανίων, με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Ε.Α.Κ. Χανίων.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Θοδωρή Παπαγρηγοράκη και έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, γι’ αυτόν τον λόγο αντί εισιτηρίου, προαιρετικά, οι φίλαθλοι καλούνται να συμβάλλουν με τρόφιμα και γάλατα μακράς διαρκείας που θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook