Μετά βίας καταφέρνει να χαμογελάσει ο Ashton Kutcher μετά από την αποκάλυψη της απιστίας του. Ο γνωστός ηθοποιός κάνοντας την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε φιλανθρωπική εκδήλωση, φαινόταν πως δεν έχει καθόλου διάθεση.

Ο 33χρονος φαίνεται πως έχει μετανιώσει για το παραστράτημά του και ζητάει γονατιστός συγγνώμη από την 48χρονη σύζυγό του.

Από την άλλη η Demi Moore έχει ήδη συμβουλευτεί δικηγόρο και σκέφτεται σοβαρά να πάρει διαζύγιο από τον κατά 15 χρόνια μικρότερο άντρα της.

Π\"http://www.celebitchy.com/wp-content/uploads/2009/08/full_wenn2528647-688x1024.jpg\"άντως η Demi Moore δεν περνάει μόνη της όλον αυτό το Γολγοθά καθώς έχει δίπλα της την οικογένειά της, τους φίλους και τους συναδέλφους της που τη συμβουλεύουν να προχωρήσει μπροστά και να κοιτάξει τη ζωή της.

Από όσο έγινε γνωστό η 48χρονη ηθοποιός σκέφτεται το σκάνδαλο που θα επακολουθήσει μετά το διαζύγιο της από τον νεότερο άντρα της. Η ίδια πιστεύει πως τα ξένα ΜΜΕ θα την «στήσουν» στα δυο μέτρα αφού δεν κατάφερε να κρατήσει δίπλα της τον Ashton λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook