Οι παρουσιαστές μας ξενάγησαν στους πολλούς χώρους του "Πρωινό ΑΝΤ1" και μας σύστησαν στους συνεργάτες που θα τους πλαισιώνουν.

Μετά την υποδοχή του Γιώργου Παπαδάκη στον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου, οι δύο παρουσιαστές υπόδεχτηκαν με τη σειρά τους, τους συνεργάτες της εκπομπής με ταυτόχρονη ξενάγηση στους χώρους του στούντιο.

Πρώτο καλοσώρισμα έγινε στην Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία εκτός από ...κοινωνικό σχόλιο θα δίνει και συμβουλές "για το πως να πλευρίσετε έναν άντρα", όπως είπε η ίδια. Ο κυρίως χώρος του στούντιο είναι ένα σαλόνι με έναν μεγάλο λευκό καναπέ και παράθυρο στο δάσος. Στο γραφείο του πλατό περίμενε η Λίτσα Πατέρα με τις αστρολογικές της προβλέψεις.

Στο στρογγυλό τραπέζι για κουτσομπολιά και άλλα... είδαμε την Μαριλού Ρεπάπη, τον Παύλο Σταματόπουλο και την Χριστίνα Πολίτη. Με ένα κατακόκκινο φόρεμα μας περίμενε στην κατακόκκινη κουζίνα της η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ δίπλα -στον δικό του χώρο- ο Σπύρος Σούλης υποσχέθηκε ωραίες και οικονομικές λύσεις για το σπίτι.