Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Βιάννου από τον θάνατο του 22χρονου Νίκου Μαθιουδάκη που έφυγε από την ζωή το βράδυ της Τετάρτης στο σοκαριστικό τροχαίο.

Το 22χρονο θύμα του τροχαίου έχασε την ζωή του το βράδυ της Τετάρτης όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο φίλος του, καρφώθηκε πάνω σε φοίνικα που βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, λίγο πριν το Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο 22χρονος καταγόταν από το χωριό Άρβη του Δήμου Βιάννου και έχασε ακαρίαια την ζωή του μετά την σφοδρή σύγκρουση του οχήματος του.

Ο συνομίληκος οδηγός του οχήματος, σώθηκε από θαύμα καθώς όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο διαλύθηκε μετατρέποντας το σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφριά στο μάτι όπου χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα.

Ήδη, από το πρωί της Πέμπτης είναι συγκλονισμένοι οι φίλοι του Νίκου γράφοντας του αποχαιρετιστήρια μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Εκείνοι που γνώριζαν τον άτυχο νέο είχαν να λένε για το πάθος που είχε για τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα με την μοίρα να παίζει παιχνίδι και να είναι τελικά αυτό το πάθος που τον οδήγησε στον θάνατο.

πηγή – φώτο: Γιώργος Λιονάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook