Στη φιλόξενη αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Ibis Styles έγινε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου η κοπή της πίττας της Λέσχης Lions Ηρακλείου.

Παρών ήταν ο Κυβερνήτης του Θέματος 117Α L. Έφης Νικολαΐδη και τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο διακεκριμένος επιχειρηματίας Τάκης Καλουτσάκης. 

Παρευρίσκοντο η αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Μαρία Καναβάκη, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου κ. Μαρίνος Παττακός και από τους αξιωματούχους Lions ο Β’ Αντικυβερνήτης L. Μιχάλης Κλεισαρχάκης, ο πρώην Κυβερνήτης L. Μηνάς Χατζηδάκης, η Πρόεδρος Περιοχής L. Ρίτα Χατζηδάκη, η Πρόεδρος Ζώνης L. Μαίρη Παχιαδάκη, η Πρόεδρος της Λέσχης Κνωσός L. Τάνια Σωμαράκη καθώς και πολλοί φίλοι και προσκεκλημένοι των μελών της Λέσχης.

Την παρουσίαση του τιμώμενου προσώπου έκανε ο Πρόεδρος της Λέσχης Lions Ηρακλείου L. Νίκος Χριστοδούλου, ο οποίος αναφέρθηκε στις πολυσχιδείς επιχειρηματικές και κοινωνικές δραστηριότητες του κ. Καλουτσάκη.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα, ο κ. Καλουτσάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη συμπόρευσης και συνεργασίας όλων για την ανάταξη της κοινωνίας και της οικονομίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του για τη στήριξη που του έχουν παράσχει.

Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της Λέσχης από τον Πρόεδρο  L. Νίκο Χριστοδούλου και την Κυβερνήτη L. Έφη Νικολαΐδη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook