Στον Εισαγγελέα Νεαπόλεως βρίσκεται ο 43χρονος δράστης του φονικού στις Κουρούνες Λασιθίου ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Ο 43χρονος δράστης της αιματηρής δολοφονίας του 73χρονου κτηνοτρόφου το βράδυ της Δευτέρας στο χωριό Κουρούνες παραδέχτηκε την πράξη του κατά την διάρκεια της παραμονής του στον Εισαγγελέα Νεαπόλεως.

Ο δράστης της δολοφονίας του ηλικιωμένου άνδρα σκοτώνοντας τον μέσα στο σπίτι του, παραδέχτηκε την πράξη του και με κλάματα στον εισαγγελέα ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

“Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως έφτασα σε αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προχώρησα σε αυτήν την ενέργεια, ζητάω συγνώμη από την οικογένεια” είπε στον ανακριτή κατά την διάρκεια της παρουσίας του και απέδωσε την πράξη του στην κακιά στιγμή ενώ μετά από ερώτηση που του έγινε για τα κίνητρα της είπε πως αυτό που τον ώθησε ήταν ένα επεισόδιο που συνέβη μεταξύ τους την ημέρα της δολοφονίας. 

Ο 43χρονος δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία το πρωί της Πέμπτης όπως είχε προαναγγείλει ο δικηγόρος του Γιώργος Στειακάκης μιλώντας στο Flashnews.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook