Ο Δήμος Σφακίων ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, (εταιρεία Motor Oil) για την ευγενική προσφορά στην οποία προχώρησε, προς όφελος του Γυμνασίου- Λυκείου Χώρας Σφακίων.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 τοποθετήθηκαν στην αίθουσα πληροφορικής του σχολείου μας 15 καινούργιοι Η/Υ τελευταίας τεχνολογίας, αντικαθιστώντας τους παλαιότερους που δεν μπορούσαν να καλύψουν πλέον τις ανάγκες των μαθητών.

Η ευγενική χορηγία της οικογένειας Βαρδινογιάννη έλαβε χώρα, μέσω του μουσικοχορευτικού συλλόγου «Τα Σφακιά», τον οποίο ο δήμος ευχαριστεί επίσης θερμά.

Κινήσεις προσφοράς όπως η παραπάνω κρίνονται ιδιαιτέρως ευεργετικές για το τόπο, μιας και αφορούν στον ευαίσθητο και νευραλγικό χώρο της παιδείας.

Ο Δήμος Σφακίων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και Λυκείου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στην οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη για την παραπάνω χορηγία καθώς και του μουσικοχορευτικού συλλόγου «Τα Σφακιά» για τη βοήθεια στην υλοποίηση της.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Βαρδινογιάννη δείχνει έμπρακτα το ενιδιαφέρον της για τον τόπο της, τους ανθρώπους του και ειδικά τη νέα γενιά. Θυμίζουμε ότι και πέρσι ο όμιλος είχε προχωρήσει στη δωρεά τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστών σε σχολεία της επαρχίας Σφακίων και συγκεκριμένα στα δημοτικά σχολεία στ' Ασκύφου, το Βουβά, τη Χώρα Σφακιων, την Ανώπολη αλλά και στο γυμνάσιο / λύκειο χώρας Σφακίων.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook