Η εταιρεία που σας λύνει τα χέρια και σας γλυτώνει από κόπο και χρήμα…

Η οικοδομή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί χρόνο, χρήμα αλλά προπάντων συνεργασία με επαγγελματίες που είναι γνώστες της αγοράς και οι οποίοι διαθέτουν την απαιτούμενη πείρα στον κλάδο.

Η εταιρεία ΚΡΗΤΟΔΟΜΗ Α.Ε. έχοντας χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ακινήτων, ενέταξε στις δραστηριότητες της, την ενασχόληση με το εμπόριο οικοδομικών υλικών υψηλής ποιότητας, καθώς επίσης και προϊόντων για να εξοπλίσετε πλήρως το χώρο σας (από προϊόντα δομικά έως προϊόντα διακόσμησης).

Για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, δημιούργησε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 8.200 τ.μ. καθώς και μια σύγχρονη έκθεση 1.500 τ.μ., με προϊόντα επώνυμων οίκων από όλο τον κόσμο.

Στις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει για την κατοικία, μπορείτε να βρείτε…

Πλακάκια – είδη υγιεινής που θα απογειώσουν το χώρο σας

Αποτελούν βασικό δομικό στοιχείο αλλά και ουσιαστικό στοιχείο διακόσμησης σε κάθε καινούργια ή ανακαινισμένη κατοικία. Τα πλακάκια και τα είδη υγιεινής, μπορούν να αλλάξουν την όψη του χώρου σας. Μπορούν να δώσουν κατά περίπτωση την αίσθηση του μοντέρνου, του vintage, του elegant. Να διαμορφώσουν την ταυτότητα που επιθυμείτε να δώσετε στο χώρο σας και να συνοδεύσουν ανάλογα τα έπιπλα και τα λοιπά στοιχεία διακόσμησης.

Στην εταιρεία Κρητοδομή μπορείτε να βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε πλακάκια Α’ ποιότητας, ματ ή γυαλιστερά, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και το μπάνιο σας. Επώνυμα ιταλικά και ισπανικά brands από τις LEA Ceramiche, Navarti, Emotion Cerami, Cicogres, Tau Ceramica, Coto Petrus, Alfalux, Newker. Για το μπάνιο σας, επιλέξτε κορυφαία είδη υγιεινής, με ποιότητα και μοναδικό design, ανάμεσα στις Kingroom Sanitaryware, Oioli, Teorema, Pyramis, Laufen, Vitruvit.

Επίσης, σε συνεργασια με μια απο τις κορυφαίες εταιρείες προϊόντων wellness & spa, την Acrilan, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε τζακούζι, καμπίνες υδρομασάζ, σάουνες και όχι μόνο…

Σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε… Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας!

Υδραυλικά είδη «εγγύηση» για την οικοδομή σας         

Τα υδραυλικά είδη, αποτελούν μέρος του «σκελετού» μιας οικοδομής (κάτι σαν τις αρτηρίες της οικοδομής θα λέγαμε…) και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ποιότητα των υλικών και η αντοχή στο χρόνο.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία Κρητοδομή συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, ώστε να παρέχει όλα τα απαραίτητα (Brass Form, Tiemme Raccorderie Spa, Nobel, Interplast). Από σωλήνες πλαστικές και χαλκοσωλήνες, σπιράλ, ρακόρ και άλλα εξαρτήματα της υδραυλικής εγκατάστασης, μέχρι θερμοσίφωνες, αντλίες κ.α.

Εξοπλίστε το χώρο σας με υπέροχα έπιπλα και φωτιστικά

Στην Κρητοδομή θα βρείτε τα πάντα και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Έπιπλα για την κουζίνα και το καθιστικό σας, την κρεβατοκάμαρα, το γραφείο. Τραπεζαρίες, τραπέζια, καρέκλες και διάφορα μικροέπιπλα. Ποικιλία προϊόντων, πολλές καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες του χώρους σας και το ιδιαίτερο στυλ σας. Λύσεις για ξενοδοχεία, το εξοχικό, το φοιτητικό δωμάτιο και το σπίτι σας.

Στα φωτιστικά τώρα… Δημιουργήστε ατμόσφαιρα κι αλλάξτε διάθεση ανανεώνοντας το φωτισμό σας. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, όποιος κι αν είναι ο χώρος σας, η Κρητοδομή έχει τη λύση! Ανακαλύψτε κομψά και μοντέρνα φωτιστικά για όλα τα γούστα μέσα από μία μεγάλη γκάμα επιλογών από εταιρείες όπως η Slamp, DlSS lighting, East2west, One two modern lighting, Lightingbird.

Αλλά και προτάσεις για θέρμανση (σόμπες, τζάκια), προϊόντα για την κουζίνα (συνεργασία με τη Smeg), καθώς επίσης και ντουλάπες, μεσόπορτες και θωρακισμένες πόρτες (με την εγγύηση της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας 3elle).

Προτάσεις για την πισίνα

Οι πολυεστερικές πισίνες της Fiberglass διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Πλεονέκτημά τους είναι ο ελαχιστοποιημένος χρόνος εγκατάστασης της και η χαμηλή τιμή του κόστους της.

Μηχανήματα-εργαλεία για κάθε ανάγκη

Είσαι επαγγελματίας ή απλά πιάνουν τα χέρια σου;

Η πολυετή εμπειρία στον χώρο των εργαλείων καθώς και η μέχρι τώρα συνεργασία με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού (Valkenpower, Bocsh, Raimondi), εγγυώνται ότι θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία για κάθε ανάγκη και φυσικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Υψηλής ποιότητας εργαλεία, δομικά υλικά και μηχανήματα (αποκλειστικός αντιπρόσωπος Valkenpower στην Ελλάδα) για επαγγελματίες ή ερασιτέχνες!

Εδώ θα βρείτε και μηχανήματα συνεργείου όπως αναβατόρια,  αντλίες συνεργείου, γερανοί, γρύλλοι, ράμπες κ.α.

Είδη κήπου και ενασχόληση

Και για τον κήπος σας, η Κρητοδομή προσφέρει πληθώρα λύσεων… Από έπιπλα κήπου και βεράντας, ομπρέλες, ξαπλώστρες, μέχρι μηχανήματα κοπής ξύλων αλλά και μηχανήματα και εργαλεία για να καθαρίσετε και να περιποιηθείτε τον κήπο σας .

Η εταιρεία ΚΡΗΤΟΔΟΜΗ Α.Ε., με προτεραιότητα πάντα τον σεβασμό προς τον πελάτη και τις ανάγκες του, δεσμεύεται να κάνει ότι μπορεί για να δημιουργήσει τον χώρο σας όπως τον έχετε ονειρευτεί!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το νέο και ανανεωμένο e-shop της εταιρείας ΚΡΗΤΟΔΟΜΗ Α.Ε. ή την έκθεση της εταιρείας στην οδό Παύλου Μπακογιάννη 5, στα Λειβάδια Χανίων (περιοχή Αγροκήπιο).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook