Η εκδήλωση κοπής πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ στο καφέ «ΚΗΠΟΣ».

Παρουσία του  Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στα Χανιά.

Παλιά και νέα στελέχη έδωσαν το “παρών” στη συγκεκριμένη εκδήλωση που έδωσε την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, εξαιτίας των πολλών και σημαντικών τελευταίων πολιτικών εξελίξεων, ενώ επικράτησε αισιόδοξο κλίμα σχετικά με την πορεία του Κινήματος και με το στόχο που υπάρχει να συσπειρώσει ολοένα και περισσότερο μέρος του προοδευτικού κόσμου.

“Στόχος για το ΚΙΝΑΛ η οργανωτική και πολιτική του ανασυγκρότηση. Στα μέσα Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική διάσκεψη του ΚΙΝΑΛ και εκεί πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της προοδευτικής παράταξης”, τονίζει ο Γενικός Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστουδουλάκης που προσέθεσε: 

“Ανοίγουμε διάλογο με τη βάση μας και με την κοινωνία μας. Απευθυνόμαστε σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και όχι σε στενό κύκλο. Εκλέγουμε νομαρχιακές επιτροπές, εκλέγουμε τοπικές οργανώσεις και στη συνέχεια προχωράμε για την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου της Νεολαίας του ΚΙΝΑΛ”.

Σε ό,τι αφορά το πολιτικό σκηνικό ο κ. Χριστοδουλάκης επεσήμανε, “το ΚΙΝΑΛ έχει κατοχυρώσει με τη δυναμική του αντιπολίτευση μια απόλυτη πολιτική διακριτότητα σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό. Από τη μια πλευρά έχουμε τη Νέα Δημοκρατία που με επικοινωνιακούς χειρισμούς, βήμα βήμα εκτυλίσσει τον ιδεολογικό και πολιτικό της προσανατολισμό. Από την άλλη τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχει καμία ιδεολογική αναφορά και χωρίς οραγνωτικές δομές, αμήχανος στην αντιπολίτευση, με λαϊκισμό και δημαγωγία δεν μπορεί να εκφράσει μια πλατιά κοινωνική μάζα”.

Συγκρότηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων

“Θέλουμε να δημιουργήσουμε ζωντανά κύτταρα στις τοπικές κοινωνίες που θα παρεμβαίνουν στα προβλήματα. Προβληματιζόμαστε συνολικά. Στα Χανιά όπως και στην υπόλοιπη Ελλαδα η διαδικασία που αφορά τη συγκρότηση και την εκλογή τη Νομαρχιακής Επιτροπής θα γίνει μετα την πολιτική μας συνδιάσκεψη και προσδιορίζεται στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου”, τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης.

“Το ΚΙΝΑΛ στα σημαντικά θεματα”

Ο κ. Χριστοδουλάκης επεσήμανε ότι στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι “σκύψει” σε σημαντικά θέματα που αφορούν τους πολίτες όπως οι συλλογικές συμβάσεις, πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, αυθαίρετες χρεώσεις τραπεζών, διορισμοί στ Νοσοκομεία, ασφαλιστικός Νόμος, τον εκλογικό Νόμο κτλ. 

Παρόντες στην εκδήλωση που ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν ανάμεσα σε άλλους, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, οι πρώην Δήμαρχοι Γιώργος Τζανακάκης και Τάσος Βάμβουκας, η πρώην Νομάρχης Αλέκα Μαρκογιαννάκη, τα μέλη της Ν.Ε. Χανίων Χρύσα Χαριτάκη και Ιπποκράτης Μανουδάκης, στελέχη του κόμματος, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και φίλοι του Κινήματος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook