Ένας γιατρός που ειδικευόταν σε αμβλώσεις είχε μια ανατριχιαστική συλλογή.

Ένα σκοτεινό μυστικό έκρυβε στο γκαράζ του γιατρός που ειδικευόταν στις αμβλώσεις, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Για πολλά χρόνια εργαζόταν σε τρεις κλινικές με το συγκεκριμένο αντικείμενο στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, προτού ανακληθεί η άδειά του το 2015.

Μετά τον θάνατο του δρ. Ούλριχ Κλόπφερ και ενώ η οικογένειά του τακτοποιούσε τα υπάρχοντά του, στο γκαράζ του σπιτιού του στο Γουίλ Κάουντι του Ιλινόις, περίπου 45 μίλια μακριά από το Σικάγο, βρέθηκαν τα 2.246 νεκρά έμβρυα, όλα διατηρημένα σε ειδικό φαρμακευτικό υγρό. Μάλιστα, κάποια από αυτά εντοπίστηκαν στο καπό του αυτοκινήτου του.

Τα έμβρυα αυτά θάφτηκαν ομαδικά χθες, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στην Ιντιάνα. «Σήμερα, επιτέλους, θρηνούμε για τα 2.411 αγέννητα μωρά, τα απομεινάρια των οποίων μάζευε χωρίς νόημα ο δρ. Κλόπφερ, έπειτα από τις εκτρώσεις που πραγματοποιούσε μεταξύ 2000 και 2003», δήλωσε ο εισαγγελέας Κέρτις Χιλ, κατά τη διάρκεια της δέησης στο κοιμητήριο του Σάουθ Μπεντ.

«Αυτά τα μωρά άξιζαν κάτι καλύτερο από ένα κρύο, σκοτεινό γκαράζ ή το καπό ενός αυτοκινήτου», πρόσθεσε η ίδια, όπως αναφέρει το CNN.

Τα έμβρυα βρέθηκαν μέσα σε μικρές, σφραγισμένες πλαστικές σακούλες, οι οποίες περιείχαν μια χημική ουσία ικανή να συντηρεί βιολογικό υλικό. Τα σοκαριστικά αυτά ευρήματα εντοπίστηκαν μέσα σε κουτιά, τα οποία επίσης περιείχαν και άλλα αποθηκευμένα αντικείμενα.

Οι Αρχές έφτασαν στο συμπέρασμα ότι κάποια από αυτά τα αγέννητα μωρά ήταν εκεί μέχρι και 20 χρόνια, ωστόσο δεν διευκρίνισαν πώς έφτασαν σε αυτό. Στο σπίτι του γιατρού εντοπίστηκαν επίσης ιατρικά αρχεία από τις κλινικές αμβλώσεων στις οποίες εργαζόταν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook