Η καρδιοπάθεια της ήταν τόσο προχωρημένη που μια αρτηρία της ήταν μπλοκαρισμένη κατά 60%.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2012 σίγησε μία από τις μελωδικότερες φωνές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Η Whitney Houston, που ήξερε να μαγεύει τους θαυμαστές της, τόσο με την εμφάνιση, όσο και με τη φωνή της, βρέθηκε νεκρή σε μπανιέρα ξενοδοχείου μετά από χρήση ναρκωτικών.

Λίγο πριν τον θάνατό της είχε πει στον βοηθό της ότι πονάει ο λαιμός της και θα κάνει ένα μπάνιο, πριν το πάρτι του Clive Davis για τα Γκράμι. Αργότερα τη βρήκαν πνιγμένη στην μπανιέρα της.

Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της τραγουδίστριας, που αποκαλύπτει η Daily Mirror, επικαλούμενη στοιχεία από τη νεκροψία, σοκάρουν.

Όταν η Whitney Houston βρέθηκε στην μπανιέρα σε αφύσικα υψηλές θερμοκρασίες -κάποιοι μιλούν για 66 βαθμούς Κελσίου!- κομμάτια από το δέρμα της είχαν βγει, εξαιτίας των εγκαυμάτων που είχε στην πλάτη και στα πόδια.

Η σταρ δεν είχε δόντια καθώς είχαν πέσει μετά τη χρήση ηρωίνης και κοκαΐνης και φορούσε προσθετικά.

Στο αριστερό της χέρι υπήρχε σημάδι από τη βελόνα, στο στήθος της ουλές από τα εμφυτεύματα που είχε βάλει, τα φρύδια της ήταν απειροελάχιστα, ενώ φορούσε και περούκα, παρά το γεγονός ότι τα μαλλιά της παρέμεναν αρκετά πυκνά, όπως είχε πει ο ιατροδικαστής.

Επίσημη αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός που επήλθε από καρδιακή ανεπάρκεια και χρήση ναρκωτικών. Η καρδιοπάθεια της τραγουδίστριας ήταν τόσο προχωρημένη που μια αρτηρία της ήταν μπλοκαρισμένη κατά 60%!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook