Ο κριτής του MasterChef έκανε τους πάντες να γελάσουν, ενώ κανείς δεν κατάλαβε αρχικά πως ήταν αυτός.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει πολύ χιούμορ και αυτό είναι κάτι που φαίνεται συνεχώς. 

Τις προηγούμενες ημέρες ανέβασε στόρι από τα διαλείμματα του MasterChef στο οποίο έχει βάλει τον Σωτήρη Κοντιζά να τραγουδήσει ιαπωνικό νανούρισμα. 

Ωστόσο για ακόμα μια φορά, ο κριτής του MasterChef επιστράτευσε το χιούμορ του, όχι για να πειράξει τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη, αλλά τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου.

Έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή τους «Φωλιά των κου-κου», παριστάνοντας έναν τηλεθεατή που ήθελε να ψηφίσει… την Σπυριδούλα. 

Τότε οι δυο παρουσιαστές των ενημέρωσαν ότι η Σπυριδούλα είναι από το προηγούμενο MasterChef κι εκείνος συνέχισε την φάρσα φλερτάροντας μια δημοσιογράφο της εκπομπής. Συγκεκριμένα ρώτησε: «Η ομορφούλα, η ξανθιά είναι ελεύθερη;»

Ο Κρατερός Κατσούλης τρολάροντας απάντησε: «Εξαρτάται, τι δίνετε».

«Ό,τι έχουμε δίνουμε, Παναθηναϊκός δεν είναι;», ρώτησε ο Κουτσόπουλος με τους παριστάμενους να απαντούν πως είναι. 

«Τι έχετε όμως κύριε μου να δώσετε» ρώτησε ξανά ο Κατσούλης με τον Κουτσόπουλο να απαντάει πως έχει ένα δυαράκι και αν χρειαστεί να το πουλήσει για να πάρει μονόπετρο. 

Τότε ο παρουσιαστής ρώτησε πως τον λένε και αποκάλυψε ποιος είναι «Ναι, Κουτσόπουλος Λεωνίδας λέγομαι και με ξύπνησαν πρωί πρωί να κάνω καμάκι στην Μαριλού», είπε χαριτολογώντας ο κριτής του MasterChef. 

Όπως είναι φυσικό όλοι ξέσπασαν σε γέλια. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook