Συνέχεια στις κινήσεις της για άνοιγμα στον κόσμο των Χανίων και για κάλεσμα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη (16/02, 15:00) έδωσε η ΠΑΕ Χανιά.

Μέσω ειδικού περιπτέρου στην πλατεία δικαστηρίων απευθύνθηκε κάλεσμα στον κόσμο, ενώ δόθηκε και η ευκαιρία σε πολίτες των Χανίων να μάθουν πληροφορίες για την ΠΑΕ Χανιά, το κοινωνικό της πρόγραμμα “Δώσε πάσα στη Ζωή” και το Δίκτυο Ακαδημιών. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Στο κέντρο των Χανίων η ομάδα μας είχε την ξεχωριστή της θέση το πρωί του Σαββάτου (15/02), μέσω της οποίας ήρθε πιο κοντά με τον κόσμο της πόλης και έγινε παράλληλα το σχετικό κάλεσμα για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (16/02, 15:00).

Σε ειδικό περίπτερο που στήθηκε στην πλατεία των δικαστηρίων ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει ακόμη περισσότερο την ομάδα μας, μέσω των φυλλαδίων που μοιράστηκαν, στα οποία προβάλλονται η νέα προσπάθεια που γίνεται από την ΠΑΕ Χανιά, το κοινωνικό πρόγραμμα “Δώσε πάσα στη Ζωή” και το Δίκτυο Ακαδημιών. Παράλληλα μοιράστηκαν εκπτωτικά κουπόνια για την αγορά εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Χανιά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τον κόσμο υποδεχόταν στο περίπτερο της ΠΑΕ ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Αντώνης Ξεπαπαδάκης, ενώ το επισκέφτηκαν ο α’ αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης και η υπεύθυνη κοινωνικής ευθύνης & δημοσίων σχέσεων Δώρα Κυριακάκη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook