Συνέχεια στις διακρίσεις του έδωσε ο Αλέξανδρος Κάχρης στη δεύτερη ημέρα των Χειμερινών αγώνων κολύμβησης ΟΠΕΝ, στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Ο 17χρονος πρωταθλητής του ΝΟ Χανίων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο με επίδοση που αποτελεί όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων, που θα γίνει 8-12 Ιουλίου στο Αμπερντίν.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με μια μεγάλη επίδοση ολοκλήρωσε ο Αλέξανδρος Κάχρης την παρουσία τους στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ΟΠΕΝ.

Ο 17χρονος πρωταθλητής κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο, με μια επίδοση η οποία αποτελεί όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 8-12 Ιουλίου στο Αμπερντίν.


Ο χρόνος του Κάχρη ήταν 8:02.98, που τον έφερε έτσι στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, μία ημέρα μετά την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στα 400μ. ελεύθερο. Ουσιαστικά η επίδοση αυτή ξεχωρίζει για το Ναυτικό Ομιλο, με τον Απόστολο Παπαστάμο να μην κολυμπά στα 400μ. μικτή λόγω αδιαθεσίας.

Από ‘κει και πέρα, οι Δέσποινα Κόρακα και Στελλίνα Δεληογλάνη τερμάτισαν στη 14η και 21η θέση αντίστοιχα στα 200μ. ύπτιο με χρόνο 2:29.43 και 2:31.49 αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook