Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται απόψε η έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά ‘20 , που διοργανώνεται απο το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Επιμελητηρίου Χανίων και του Δήμου Πλατανιά. 

Οι επισκέπτες της έκθεσης στο ξενοδοχείο Minoa Palace Resort στον Πλατανιά έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες και παλαιές εσοδείες από 31 Κρητικά Οινοποιεία, να μιλήσουν με τους οινοποιούς και να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το Wines of Crete. 

Ταυτόχρονα θα μπορούν να συμμετέχουν σε σεμινάρια γευσιγνωσίας κρασιού καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης. Καλεσμένοι, χορηγοί, δημοσιογράφοι, οινοχόοι και σχολές μαγειρικής που θα προσφέρουν νόστιμα εδέσματα,  θα πλαισιώσουν την έκθεση οίνου και αυτή την χρονιά. 

Και φέτος το πρόγραμμα της έκθεσης είναι πλούσιο, εστιασμένο στις κρητικές ποικιλίες με σεμινάρια από επαγγελματίες του χώρου που θα μοιραστούν ενδιαφέροντες εμπειρίες με τους επισκέπτες.

Το Πρόγραμμα της Κυριακής 16/2/2020: 

Ωράριο έκθεσης: 12πμ – 8μμ / Ανοικτά για όλους τους επαγγελματίες & οινόφιλους

Παράλληλες εκδηλώσεις:

16:30 – 18:00 Σεμινάριο και γευσιγνωσία με την οινοχόο Υρώ Κολιακουδάκη με θέμα «Γνωριμία στον κόσμο με τις διεθνείς ποικιλίες που «αγαπούν» την Κρήτη». 

18:00-19:30 Σεμινάριο και γευσιγνωσία με θέμα «Κρήτη VS  The World» με τον sommelier Γιώργος Λούκας. 

Για τις παράλληλες δράσεις, για δήλωση συμμετοχής στα σεμινάρια και για περισσότερες πληροφορίες της έκθεσης επισκεφθείτε το www.winesofcrete.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook