Απαράδεκτη ήταν η κατάσταση που βρήκαν στα αποδυτήρια του δημοτικού γηπέδου στην Μοναχή Ελιά, οι ποδοσφαιριστές της Σπάθας Κολυμπαρίου το πρωί της Κυριακής.

Τα παιδιά που πήγαν να αλλάξουν για τον αγώνα Κ14 με τον ΑΟΧ, βρήκαν τα αποδυτήρια γεμάτα σκουπίδια και πάσης φύσεως βρωμιές, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του προπονητή της Σπάθας Βαγγέλη Αγγελάκη.

Ο ίδιος γεμάτος αγανάκτηση περιέγραψε σε ανάρτησή του, την απαράδεκτη κατάσταση ως εξής:

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 Ώρα 08:00 Αγώνας Κ-14 ΑΟΧ-ΣΠΑΘΑ Αποδυτήρια φιλοξενούμενης ομάδας για να μπουν παιδιά 13-14 χρονών να αλλάξουν, να ετοιμαστούν για να παίξουν ποδόσφαιρο!!! 

Για άλλη μια φορά συναντάμε την ίδια εικόνα στο συγκεκριμένο γήπεδο Κ αναγκαζόμαστε να καθαρίζουμε εμείς τα αποδυτήρια που έπρεπε να ήταν καθαρισμένα!!!! 

Απαράδεκτη εικόνα αλλά πιο απαράδεκτο το γεγονός ότι ομάδες δεν σέβονται τίποτα Κ κανέναν!!! Η ομάδα που έπαιζε το τελευταίο ματς σαν γηπεδούχος ποια ήταν;;; Θα της άρεσε να έμπαινε σε αυτά τα αποδυτήρια;;; 

Μήπως κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με αυτό το γήπεδο κ μήπως οι γηπεδούχες ομάδες του συγκεκριμένου γηπέδου να είναι πιο υπεύθυνες Κ πιο φιλόξενες στο κομμάτι της καθαριότητας;;;; 

Υ.Γ ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να μπω στο γήπεδο 90 λεπτά να παίξω Κ να φύγω!!! 

Υ.Γ1 οι σπουπιδοσακουλες κάνουν 1,00€ (ένα ευρώ)!!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook