Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, με χαρά ανακοινώνει την άφιξη του νέου του λεωφορείου, που σε λίγες μέρες θα τεθεί και επίσημα στη διάθεση των Λασιθιωτών.
 
Το Οροπέδιο Λασιθίου έχει στη διάθεσή του μετά από είκοσι χρόνια ένα νέο, σύγχρονο, και πλήρως λειτουργικό λεωφορείο, που καθημερινά, δύο φορές την ημέρα, θα εκτελεί δρομολόγια σε όλη την έκταση του Οροπεδίου Λασιθίου, εξυπηρετώντας εντελώς δωρεάν και χωρίς κανένα αντίτιμο τους πολίτες του Οροπεδίου Λασιθίου.
 
Το κόστος του νέου οχήματος ανήλθε στις 118.000,00 ευρώ περίπου, και προήλθε από ιδία χρηματοδότηση του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.
 
Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης ,ανέφερε σχετικά: ‘’Το Οροπέδιο Λασιθίου, μπορεί από σήμερα να κινείται ξανά με απόλυτη ασφάλεια στους δρόμους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα παραλάβαμε το καινούργιο λεωφορείο μας ,που αμέσως μετά από την ταξινόμησή του θα τεθεί στη διάθεση των πολιτών για τη μεταφορά στα σημεία εξυπηρέτησής τους. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ως Δημοτική Αρχή προχωρήσαμε στην αντικατάσταση του παλαιού λεωφορείου, που ,δυστυχώς, λόγω παλαιότητας (20 και πλέον έτη), αδυνατούσε να ανταποκριθεί επάξια και με ασφάλεια στην εξυπηρέτηση του κοινού’’.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook