Το σταθμό του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, Γιώργο Αγγελάκη.

Στην συνάντηση παρόντες ήταν και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, παρουσία του προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου και του εντεταλμένου συμβούλου εθελοντισμού του Δήμου κ. Κωστή Αστροπεκάκη. 

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα που ταλανίζουν το ΕΚΑΒ και δυσχεραίνουν την καθημερινή λειτουργία του.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής: «Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Θα στηρίξουμε την μεταστέγαση του σταθμού του EKAB σε έναν μεγαλύτερο και πιο λειτουργικό χώρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θεωρώ ότι στα πλαίσια καλής συνεργασίας θα υπάρξει σύμπνοια απόψεων με το διοικητή του νοσοκομείου και θα είμαστε από κοινού αρωγοί στην προσπάθεια για άμεση και μόνιμη λύση στο θέμα της στέγασης του ΕΚΑΒ. Δεν αποτελεί επιλογή, αλλά επιτακτική ανάγκη η απρόσκοπτη λειτουργία μιας τόσο νευραλγικής υπηρεσίας η οποία καθημερινά δίνει αγώνα για να σώσει τις ζωές των συμπολιτών μας».