Πρόκειται για το Incognito Creta Luxury Suites and More, τη νέα επιχειρηματική προσπάθεια της οικογένειας Ηλιάδη στο Κολυμβάρι Χανίων. 

Ένα μικρό πολυτελές all suites hotel με το όνομα Incognito Creta Luxury Suites and More, ανοίγει τις πόρτες του την 1η Μαΐου στα Χανιά.

Το Incognito Creta Luxury Suites and More μπαίνει δυναμικά στον χώρο του τουρισμού, ως θεματικό ξενοδοχείο, δίνοντας έμφαση στην κρητική φύση και κουλτούρα καθώς όλοι οι χώροι του είναι διακοσμημένοι με χρώματα και εικόνες από την Κρήτη.

Το άρωμα της Κρήτης ξεδιπλώνεται στους χώρους του ξενοδοχείου μέσα από την αισθητική, τις παροχές αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους του. Το χρώμα του πράσινου αμύγδαλου και της άγουρης ελιάς που κυριαρχεί στον χώρο, οι μεγάλες εικόνες από τα μυρωδικά και τα βότανα της Κρήτης που κοσμούν τα δωμάτια, η έντονη αίσθηση των μύθων και της ιστορίας που ακολουθούν τον τόπο, το γνήσιο κρητικό πρωινό, οι ντόπιοι μεζέδες, η ρακή, το ρακόμελο, οι ντόπιες μπύρες και τα κρασιά από τοπικά οινοποιεία, η ξακουστή κρητική φιλοξενία που προσφέρεται απλόχερα και βέβαια η αγάπη των ιδιοκτητών για τον τόπο, γοητεύουν τον επισκέπτη και τον κάνουν λάτρη και ακόλουθο της Κρήτης. 

Η θέση του στον κάμπο ανάμεσα στον κόλπο των Χανίων και την Π.Ε.Ο. Χανίων Κισάμου, εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα (Incognito) των επισκεπτών του, οι οποίοι θα βρουν ένα μοναδικό μέρος ησυχίας στην πισίνα και το bar, για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook