Ο ΑΠΣ Άνεμος Χανίων, ανακοινώνει το 2ο διαγωνισμό ζωγραφικής, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της ΚΕΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Όποιο παιδί δημοτικού -γυμνασίου επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει με ένα ή δύο έργα. Θέμα των έργων είναι το “πώς περνάμε καλα”. Τα έργα πρέπει να παραληφθούν έως τις 4.3.20 στους χώρους που αναγράφονται παρακάτω, είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση του συλλόγου. Στη συνέχεια θα εκτεθούν στην αίθουσα Sabbionara όπου θα γίνει και η τελετή απονομών. 

Όλα τα παιδιά  που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, θα παραλάβουν δίπλωμα συμμετοχής. Στους νικητές θα απονεμηθεί τιμητικό δίπλωμα και δωράκια αθλητικού περιεχομένου. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν. Τα έργα θα βραβευτούν στις εξής κατηγορίες ανά ηλικία:

Πρώτη έως Τρίτη Δημοτικού (6-9 ετών)
Τετάρτη έως Έκτη Δημοτικού (10-12 ετών)
Πρώτη έως Τρίτη Γυμνασίου (13-15 ετών)  

Μέγεθος έργου 21Χ29 (Α4) απλό χαρτί ή χαρτόνι, ελεύθερη τεχνοτροπία
Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει με ένα ή δύο έργα ζωγραφικής
Πίσω από κάθε έργο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας. Τα έργα  παραλαμβάνονται καθημερινά στο Κλειστό Κλαδισού και στην ΚΕΠΕΔΗΧ ΚΑΜ πρωινές ώρες 9.00-14.00 και Απογευματινή ώρα στην Παλια Ηλεκτρική (κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 15.30-17.00).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook