Έχουν γίνει καταγγελίες για κλοπές σε αυτοκίνητα ανύποπτων πολιτών.

Μια καταγγελία αναγνώστριας του Flashnews.gr, ουσιαστικά συνέθεσε το “παζλ” πληροφοριών που υπήρχαν ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει “συνεχής ροή” διαρρήξεων, σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μάλιστα σε διάφορες περιοχές των Χανίων.

Όπως μας κατήγγειλε σήμερα το πρωί η κ. Κ. που άγνωστος διέρρηξε το αυτοκίνητό συγγενικού της προσώπου, προχτές στην περιοχή της Χαλέπας, κάμερα ασφαλείας στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει, “συνέλαβε” τον διαρρήκτη να κινείται εντός και εκτός αυτής, την ώρα (ξημερώματα) που διέρρηξε και το αυτοκίνητο.

Πρόκειται για άνδρα γύρω στο 1,80 ύψος, λεπτός με κουκούλα και με αθλητικά παπούτσια. Μπαίνει σε πιλοτές πολυκατοικιών αλλά και στον δρόμο και ελέγχει ποια αμάξια είναι ανοιχτά και κλέβει ό,τι μπορεί απο χρήματα μέχρι και διάφορα είδη.

Όπως μας τονίστηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος (άγνωστο αν είναι Έλληνας ή αλλοδαπός) δρα, όχι μόνο στην περιοχή της Χαλέπας αλλά και στο κέντρο των Χανίων, ενώ εξετάζει κυρίως ακριβά αυτοκίνητα ή έστω αυτοκίνητα που θα μπορούσαν να έχουν “ενδιαφέρον” σε ό,τι αφορά τη λεία τους…

Πάντως περιστατικά έχουν διαπιστωθεί και σε άλλες περιοχές των Χανίων, όπως τα Παχιανά, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο ή για “σπείρα” ή έστω για μεμονωμένες περιπτώσεις.

Η αστυνομία πάντως είναι ενήμερη για τα περιστατικά αυτά και ερευνά την υπόθεση. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook