Μία σημαντική είδηση “έκρυβε” η εκδήλωση του “Γαλανόλευκου Φάρου” για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Οπως αναφέρθηκε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλάθλων Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Νίκο Φλέκκα, γίνονται κινήσεις για τη μετακόμιση του Μουσείου της Εθνικής ομάδας από την Τσουδερών σε μεγαλύτερο χώρο που θα μπορέσει να φιλοξενήσει τα χιλιάδες εκθέματα που υπάρχουν. 

Οπως ανέφερε ο Ν. Φλέκκας οι κινήσεις αυτές γίνονται με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του αντιδημάρχου αθλητισμού του Δήμου Χανίων Στέλιου Μιχαηλάκη.

Στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι ομάδων των Χανίων, όπως της ΠΑΕ Χανιά, της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ κ.α. Από την ΠΑΕ Χανιά μάλιστα κλήθηκε να κάνει την κλήρωση για το τυχερό φλουρί, που αντιστοιχούσε σε ένα ρολόι, ο πρωταγωνιστής της νίκης επί του Καραϊσκάκη (2 γκολ, 1 δοκάρι) Πασχάλης Κάσσος, που παρευρέθηκε μαζί με τον σκόρερ του 5-1 Ευριπίδη Γιάκο και τα μέλη της διοίκησης Γιώργο Ξηρουχάκη, Λευτέρη Μπουζάκη, Δώρα Κυριακάκη, τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τουλουπάκη, τον γυμναστή αποκατάστασης Χάρη Αποστολίδη και τον φροντιστή Αποστόλη Κουνδουράκη. Από την “οικογένεια”  της ομάδας ήταν και οι Αντώνης Κουκλάκης και Ανδρέας Φυντικάκης (πρόεδρος Ερασιτέχνη ΑΟΧ).

Την πίτα ευλόγησε ο παπά-Γιάννης Καραμουσαδάκης, που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια τον “Γαλανόλευκο Φάρο” και την Εθνική ομάδα.

*φωτ. foto mpouzis chania

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook